Mitt første innlegg

Hei dette blir mitt første skikkelige blogginnlegg, jeg gleder meg til å sette i gang med bloggingen. Hvorfor blogger en voksen mann om sitt liv er det sikkert mange som lurer på, vel blogging er jo blitt et av de største sosiale mediene på nett så for å komme i kontakt med flest mulig mennesker tenkte jeg en blogg ville vært fint. Hvem veit, kanskje jeg møter folk med felles interesser? Derfor tenkte jeg i hvert fall at jeg skulle prøve meg på å blogge litt å se hvilken vei det tar. Forhåpentligvis blir det en lettlest og interessant blogg som både jeg og dere kan ha mye glede av. Gi gjerne en hilsen i gjesteboka om dere vil og tilbakemeldinger om hva dere syns, jeg blir veldig glad av å høre fra dere.

concert

Musikksmak
Jeg er en mann med allsidig musikksmak, jeg kan gå på alt i fra operakonserter til rockekonserter det behøver ikke være enten eller for min del. Jeg har vært på mange konserter i mitt liv å flere skal det nok bli, jeg har blant annet hørt Bruce Springsteen live og jeg har fått den ære å høre selveste Pavarotti før han døde i 2007. Så jeg ser på meg selv som ganske så allsidig i det meste. Jeg er så heldig å ha Åmot Operagård like i nærheten så der er jeg ofte innom for å spise mat eller høre på nydelig musikk. Jeg er jo av den sorten som mener man må støtte oppunder de lokale butikker og restauranter man har i nærheten og dette er noe som virkelig fortjener mye ære og suksess, et herlig sted å dra til når man skal koste på seg noe godt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *