Shopping i Førde

I dag har jeg og kona vært og shoppet i Førde, Førde ligger omtrent 30 minutter kjøring fra Bygstad og er den nærmeste byen. Førde er en veldig fin by som har vokst ganske mye de siste 20 årene med tanke på antall butikker og ikke minst byutvikling. Det har blant annet kommet et nytt kjøpesenter som deretter ble bygget sammen med det gamle og har blitt ganske så stort nå. Så jeg og kona tok oss en tur til byen for å spise og shoppe litt klær. Jeg er av den typen som ikke orker å gå så lenge i butikkene, jeg gjør en såkalt mannfolk shopping. Det betyr at man går i butikken ser seg rundt og finner ut om det er noe man liker eller ikke. Mens kvinnfolka de skal gjerne ta ned alt mulig å prøve dem for å se om de syntes den var pen på eller ikke. Så jeg satte meg rett og slett etter hvert ned på en café og tok meg en kopp kaffe og et wienerbrød. Fant ikke så mye jeg skulle ha egentlig men fikk meg noen nye skjorter og en dressbukse. Jeg skal på en litt lenger reise med jobben snart til Oslo og skal bli der i et par uker på møter og diverse konferanser så da er det greit å ha garderoben i orden hvert fall.

Fisketur
Når vi etter hvert kom hjem fra shoppingen i Førde så ble jeg med en kamerat av meg ut med båt for å fiske litt. Det var kaldt men vinteren har vært mild her på Vestlandet også, så det var godt fiskevær. Vanligvis på denne tiden av året så er man ikke ute og fisker fra en båt som denne midt på vinteren. Da bruker man gjerne fiskebåter. Han har jo en stor båt han også men ikke en som vanligvis egner seg til å være utpå med om vinteren. Men nå var det null problem og vi fikk oss en fin tur. Det endte med 2 laks, en på 2.3kg og en på 3.1kg så jeg må si meg veldig fornøyd med det. Da skal jeg og kona lage oss en skikkelig laksemiddag litt senere i kveld og kose oss. Ingenting er som en skikkelig laksemiddag med en deilig saus til og poteter, men sånt får kona ta seg av, jeg er ikke noe flink til å lage fisk selv om jeg elsker å spise det. Så nå er det bare å lene seg tilbake i godstolen og slappe av før middagen kommer på bordet. Mulig jeg til og med tar en velfortjent lur før middagen, blir trøtt av all denne friske lufta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *